TOTALLEVERANDØR PÅ MEKANIKK
OG ELEKTROMEKANIKK

KONSTRUKSJON

I de senere år har Oswo AS bygget opp en egen design og konstruksjons avdeling. Med solid produksjonserfaring kan vi tilby kundene kosteffektiv design, utvikling, konstruksjon og industrialisering av produkter.

Vi benytter 3D design og konstruksjonsverktøy SolidWorks og Inventor. 3D gir kunden fordeler som visualisering, verifikasjon, prototyp, endringer, konfigurasjon og kommunikasjon med mer. På den måten kan produktet verifiseres før kostnadsdrivende produksjon starter.

PLATEBEARBEIDING

I Oswo AS har vi ansatte med høy kompetanse og lang erfaring i konstruksjon og produksjon av plate og sveise arbeid. Vi har moderne CNC-styrte maskiner og vi påtar oss alle typer produksjonsoppdrag for de fleste typer materialer innen platebearbeiding. Vi har effektivt utstyr for stansing, knekking, sveising, montering og lakkering. Med korte omstillingstider er våre produksjonslinjer like godt egnet for produksjon av små som mellom store serier.

SVEIS

Vi sveiser MIG-TIG og rørtråd, og sveiser de fleste metaller som for eksempel stål, aluminium, rustfritt og syrefast.

Fra små til mellomstore konstruksjoner. Lang erfaring med produkter til forsvars, maritim og offshore bransjen. Du får produktet levert med godkjente WPQR og WPS, samt material sertifikater. Vi gjennomfører også NDT tester sammen med Inspecta.

MASKINERING

Oswo AS har flere CNC styrte maskineringsentre for fres og dreiing. Noen av maskineringsentrene er utrustet for automatisert/ubemannet produksjon ved robotisering, stangmating og palettbord. Dette gjør Oswo konkurransedyktig for produksjon av både små og store serier.

I tillegg til en moderne maskinpark har vi manuelt utstyr som blant annet mutterpresser, gjenge, fres, drei, tromle, grade etc.. Vi arbeider i alle typer stål, syrefast, titan, aluminium og i ulike plastmaterialer etc. og har god kjennskap til bearbeiding av disse.

LAKKERING

Avdelingen for lakkering og overflatebehandling innehar et moderne lakkanlegg. Oswo benytter pulverteknikk og våtlakkering for å kunne etterkomme kundenes krav som strekker seg fra “møbelfinish” til tunge offshorespesifikasjoner. Et eget silketrykkeri påfører produktene kundens logo, beskrivelser eller andre symboler. Vi kan også ta mindre deler for Teflon/Xylan behandling.

Vi har et utstrakt samarbeid med firmaer i umiddelbar nærhet som har spesialisert seg på kromatering, fortinning og andre kjemiske overflateprosesser som er nødvendige for å tilfredsstille kravene fra våre kunder.

ELEKTRO

I elektromekanisk avdeling monteres elektronikk og mekanikk i samsvar med spesifikasjonene fra kunde, før de ferdig stilles og testes. Som totalleverandør kan vi stå for produksjon av mekaniske deler og innkjøp av komponenter. Her sys det sammen kabelmatter, skrus sammen rack og kobles opp skipskonsoller og styringsskap. Vi utfører kabelproduksjon, skap bygging, elektromontasje av kabinett og konsoller samt sammenstilling og test.

Ved hjelp av moderne testutstyr og kompetent fagpersonell, produserer vi i henhold til internasjonale standarder som blant annet IPC 620 standarden.

OSWO AS - Din totalleverandør på mekaniske  og elektromekaniske tjenester